Voedingsadvies

}

Vroege vogel?

Sporten vanaf 7:00 uur

1-op-2 trainingen

Gezellig samen sporten

Liever thuis?

Personal training aan huis

06-39149655

Bel gerust voor meer informatie

Gezond met deskundig voedingsadvies

Gezondheid hangt nauw samen met voeding, beweging en je mentale gezondheid. Deskundig voedingsadvies vormt daarom een belangrijk onderdeel van mijn training. Overgewicht is een wereldwijd probleem, zo ook in Nederland. Bijna de helft van de Nederlanders is te zwaar en dat aantal groeit nog dagelijks. Afvallen en je eet- en leefpatroon veranderen blijkt ontzettend moeilijk te zijn. Diƫten werken slechts tijdelijk en veroorzaken niet zelden het jojo-effect. Hulp van buitenaf is daarom iets wat je jezelf mag gunnen. Zelf heb ik 20 jaar boulimia gehad, daarom ben ik als personal trainer ook sterk met emotionele eters.

voedingsadvies Nijverdal

Voedingsadvies, personal training en mentale begeleiding

Door middel van drie factoren probeer ik samen met jou jouw voedings- en leefpatroon te doorbreken:

voedingsadvies Nijverdal
R

Voedingsadvies op maat

Hoe ziet jouw eetpatroon er op dit moment uit? Waardoor ben je te zwaar geworden? Ik kijk naar jouw leef- en werksituatie en voer aanpassingen door, die passen bij jouw leven.
R

Personal training

Plezier krijgen in bewegen, waardoor je je weer lekker fit gaat voelen en meer energie hebt in het dagelijkse leven. Je zult zien dat sporten net als eten en slapen een vast onderdeel wordt van jouw leven!
R

Mental coaching

Jarenlange, hardnekkige patronen zijn moeilijk te doorbreken. Veel mensen zijn ook emotionele eters, omdat ze het lastig vinden om met bepaalde dagelijkse dingen om te gaan. Mijn mental coaching is oplossingsgericht.

Wil jij ook afvallen met een personal trainer?

Dan help ik jou met voedingsadvies, personal training en mentale begeleiding weer graag naar een gezond gewicht! Mijn werkgebied bestaat uit onder meer regio Nijverdal, Raalte, Rijssen, Hellendoorn en Haarle.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.