Personal training

}

Vroege vogel?

Sporten vanaf 7:00 uur

1-op-2 trainingen

Gezellig samen sporten

Liever thuis?

Personal training aan huis

06-39149655

Bel gerust voor meer informatie

Met personal training recht op je doel af

Als personal trainer train ik op locatie bij Basic-Fit in Nijverdal, maar ik kom ook aan huis in plaatsen zoals Raalte, Rijssen, Hellendoorn en Haarle. Vaak benaderen mensen mij omdat ze zich gezonder willen voelen, bijvoorbeeld doordat ze zich niet fit voelen of te zwaar zijn, al dan niet met lichamelijke klachten. Personal training is een zeer effectieve manier om bij te dragen aan je gezondheid. Het gaat er uiteindelijk om een gezondere leefstijl te integreren in je dagelijkse routine. Want daar ontbreekt het tijdens ons drukke bestaan nogal eens aan. Als personal trainer breng ik daar graag verandering in!

Samen sporten

Ook de mogelijkheid om 1-op-2, 1-op-3 en 1-op-4 te trainen
personal training
personal training

Deskundig voedingsadvies op maat

Gezondheid hangt nauw samen met voeding, beweging en je mentale gezondheid. Deskundig voedingsadvies vormt daarom een belangrijk onderdeel van mijn training. Afvallen en je eet- en leefpatroon veranderen blijkt ontzettend moeilijk te zijn. Hulp van buitenaf is daarom iets wat je jezelf mag gunnen. Zelf heb ik 20 jaar boulimia gehad, daarom ben ik als personal trainer ook sterk met emotionele eters. Door middel van voedingsadvies op maat, personal training en mental coaching probeer ik jouw voedings- en leefpatroon te doorbreken.

Ook jouw persoonlijke doel bereiken met een personal trainer?

Woon jij in regio Nijverdal, Raalte, Rijssen, Hellendoorn of Haarle? Dan help ik jou als personal trainer graag naar een gezondere leefstijl toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.