Personal training

}

Vroege vogel?

Sporten vanaf 7:00 uur

1-op-2 trainingen

Gezellig samen sporten

Liever thuis?

Personal training aan huis

06-39149655

Bel gerust voor meer informatie

Met personal training recht op je doel af

Als personal trainer train ik graag buiten. In Nijverdal, maar ik kom ook in plaatsen zoals Raalte, Rijssen, Hellendoorn en Haarle. Je kunt alleen trainen, maar ook met 2 personen of meer. Vaak benaderen mensen mij omdat ze zich gezonder willen voelen, bijvoorbeeld doordat ze zich niet fit voelen of te zwaar zijn, al dan niet met lichamelijke klachten. Personal training is een zeer effectieve manier om bij te dragen aan je gezondheid. Het gaat er uiteindelijk om een gezondere leefstijl te integreren in je dagelijkse routine. Want daar ontbreekt het tijdens ons drukke bestaan nogal eens aan. Als personal trainer breng ik daar graag verandering in!

Samen sporten

Kom alleen, met z’n tweeën of met z’n drieën. Neem je broers, zussen of vrienden mee en haal het beste uit elkaar!

Small group training: kleinschalig en doelgericht

Een small group training duurt 50 tot 55 minuten en bestaat uit maximaal 6 personen. Alle workouts worden afgestemd op de personen van de groep en zijn voornamelijk gericht op conditie en functioneel trainen. Small group training biedt het beste van beide kanten: in groepsverband trainen, maar met persoonlijke begeleiding. Je kunt je aansluiten bij een bestaande groep of zelf een groep oprichten, bijvoorbeeld uit vrienden, familie of collega’s. Ik bied verschillende trainingsmogelijkheden aan, waaronder cardio- en krachttraining en coördinatie. Alle spiergroepen komen aan bod. Houd je van afwisseling? Dan is small group training echt iets voor jou!

 

Ook jouw persoonlijke doel bereiken met een personal trainer?

Woon jij in regio Nijverdal, Raalte, Rijssen, Hellendoorn of Haarle? Dan help ik jou als personal trainer graag naar een gezondere leefstijl toe!