Lifestyle Coaching

}

Vroege vogel?

Sporten vanaf 7:00 uur

1-op-2 trainingen

Gezellig samen sporten

Liever thuis?

Personal training aan huis

06-39149655

Bel gerust voor meer informatie

Lifestyle Coaching: een nieuw leefpatroon

Gewoon doen! Typerend voor mijn lifestyle coaching. Als personal trainer zie ik een persoon als geheel, fysiek en mentaal. Iedereen heeft zijn of haar eigen geschiedenis, leefpatroon en eetpatroon. Al die aspecten bij elkaar maakt dat jij een bepaald denkpatroon hebt ontwikkeld waarnaar je handelt. Anders en oplossingsgericht leren denken, dat is waarmee ik met jou aan de slag ga. Door een stukje bewustwording van jezelf en alles daaromheen, halen we naar boven wat belangrijk is voor jou. Hierdoor krijg je een nieuwe mindset, ga je anders handelen en je uiteindelijk beter voelen. Lifestyle coaching op een nuchtere en doelgerichte manier dus!

lifestyle coach

Emotioneel eten te lijf

Als ervaringsdeskundige ben ik erg sterk met emotionele eters. Zelf kampte ik 20 jaar met boulimia, daarom weet ik als geen ander hoe emoties gepaard kunnen gaan met eten. Emotioneel eten is niet je lichaam voeden, maar emoties onderdrukken. Het werkt op lange termijn ook destructief. Onderliggende problemen worden niet opgelost, maar je probeert ze weg te eten. Op die manier probeer je controle te krijgen over je leven. Oorzaken zijn bijvoorbeeld angst, een gebrek aan zelfvertrouwen of depressie. Eten zonder dat je het doorhebt, je schuldig voelen achteraf, verlangen naar eten als je iets naars mee hebt gemaakt, het zijn allemaal kenmerken van emotioneel eten.

Change-Life als zorgverlener

Per 1 januari 2019 is Change-Life gecontracteerd door de Gemeente Hellendoorn om als zorgverlener mensen te helpen die ondersteuning krijgen vanuit de WMO.
Sinds 2017 begeleid ik met succes cliënten die een vergoeding krijgen vanuit een PGB. Vanaf 1 januari 2019 is dit veranderd in zorg in Natura.
Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen en of dit vergoed wordt vanuit een PGB, de WMO of je zorgverzekering? Neem vrijblijvend contact met mij op, dan overleggen we wat mogelijk is.

 

Ook jouw persoonlijke doel bereiken met een personal trainer?

Woon jij in regio Nijverdal, Raalte, Rijssen, Hellendoorn of Haarle? Dan help ik jou als personal trainer graag naar een gezondere leefstijl toe!