Bootcamp training

}

Vroege vogel?

Sporten vanaf 7:00 uur

1-op-2 trainingen

Gezellig samen sporten

Liever thuis?

Personal training aan huis

06-39149655

Bel gerust voor meer informatie

Met bootcamp training lekker de buitenlucht in

Gezellig samen de buitenlucht in? Met bootcamp gaan we lekker hardlopen en fitnessen in de vrije natuur. We gebruiken eigen attributen, maar zetten ook objecten in uit de omgeving. Bootcamp is een full body workout voor iedereen op zijn of haar eigen niveau. Met bootcamp bouw je snel je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op. Je wordt fit, valt af en komt lekkerder in je vel te zitten. Opdrukken, sit-ups, squats of lunges combineren we met loopoefeningen en sprinten. We trainen met groepen van maximaal 8 tot 10 personen, maar ook individueel kan je met mij de buitenlucht in. Bootcamp trainingen worden gehouden in de bospercelen rondom sportcomplex Het Ravijn te Nijverdal.

Wil je nog meedoen? Stuur dan snel een appje.

Small group training: kleinschalig en doelgericht

Een small group training duurt 50 tot 55 minuten en bestaat uit maximaal 6 personen. Alle workouts worden afgestemd op de personen van de groep en zijn voornamelijk gericht op conditie en functioneel trainen. Small group training biedt het beste van beide kanten: in groepsverband trainen, maar met persoonlijke begeleiding. Je kunt je aansluiten bij een bestaande groep of zelf een groep oprichten, bijvoorbeeld uit vrienden, familie of collega’s. Ik bied verschillende trainingsmogelijkheden aan, waaronder cardio- en krachttraining en coördinatie. Alle spiergroepen komen aan bod. Houd je van afwisseling? Dan is small group training echt iets voor jou!

Heb jij interesse in bootcamp of small group training?

Neem dan contact op met Change Life! Voor small group training kom ik in heel regio Nijverdal, Raalte, Rijssen, Hellendoorn en Haarle. Bootcamp is interessant voor iedereen uit regio Nijverdal.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.